adiunkt w jednostce Wydział Nauk Przyrodniczych
|
dr hab.
Katarzyna Kasperkiewicz
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Wtorki od 10:00 do 10:45 lub w innym terminie po uzgodnieniu drogą elektroniczną.
Zainteresowania
Immunochemia antygenów bakteryjnych (Lipopolisacharydy, mikropęcherzyki bakteryjne).
Biofilmy bakteryjne.
Właściwości przeciwdrobnoustrojowe biomateriałów stosowanych w medycynie.
Koordynowane przedmioty
2012/2013L - Wybrane zagadnienia z mikrobiologii 01-BI-SP-WZzM
2013/2014Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29
2013/2014Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-SR-S2-MZIFZ01
2013/2014Z - Wybrane zagadnienia z mikrobiologii 01-BI-SP-WZzM
2014/2015Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-SR-S2-MZIFZ01
2014/2015L - Biotechnologia medyczna 01-BT-S1-1BT-34
2014/2015L - Biotechnologia medyczna 01-BT-S1-BM06
2014/2015L - IMMUNOLOGIA 0305-BF-S1-12-17
2014/2015L - Immunologia 01-BT-S2-2BT-53
2014/2015L - Wybrane zagadnienia z mikrobiologii 01-BI-SP-WZzM
2015/2016Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BI-S2-MŻIFŻ03
2015/2016L - IMMUNOLOGIA 0305-BF-S1-12-17
2015/2016L - Immunologia 01-BT-S2-2BT-53
2016/2017Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BI-S2-MŻFŻ01
2016/2017Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29
2016/2017Z - Wybrane zagadnienia z mikrobiologii 01-BI-SP-WZzM
2016/2017L - Biotechnologia 01-BI-SP-Biot
2016/2017L - IMMUNOLOGIA 0305-BF-S1-12-17
2016/2017L - Mikrobiologia sanitarna 01-BT-SR-S2-2BT-30
2016/2017L - Mikrobiologia sanitarna 01-BT-SR-S2-MS04
2016/2017L - Współczesne trendy w żyweieniu człowieka 01-BZ-S2-WTWZC
2017/2018Z - Biotechnologia medyczna 01-BI-S1-1BL-56
2017/2018Z - Biotechnologia medyczna 01-BT-S1-1BT-34
2017/2018Z - Biotechnologia medyczna 01-OS-S1-1OS-60
2017/2018Z - Immunologia 01-BI-OE-S2-2BL-34
2017/2018Z - Immunologia 01-BT-S2-2BT-53
2017/2018Z - Immunologia 01-BZ-S2-2BZ-36
2017/2018Z - Mikrobiologia sanitarna 01-BT-SR-S2-2BT-30
2017/2018Z - Mikrobiologia żywności 01-BZ-S2-2BZ-17
2017/2018Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BI-S2-MŻFŻ01
2017/2018Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29
2017/2018L - Biotechnologia medyczna 01-BT-S1-1BT-34
2017/2018L - IMMUNOLOGIA 0305-BF-S1-12-17
2017/2018L - Immunologia 01-BI-OE-S2-2BL-34
2017/2018L - Immunologia 01-BT-S2-2BT-53
2017/2018L - Immunologia 01-BZ-S2-2BZ-36
2017/2018L - Mikrobiologia sanitarna 01-BT-SR-S2-2BT-30
2017/2018L - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BI-S2-MŻFŻ01
2017/2018L - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29
2018/2019Z - Immunologia 01-BT-S2-2BT-53
2018/2019Z - Immunologia 01-OS-S2-2OS-52
2018/2019Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BI-S2-MŻFŻ01
2018/2019Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29
2018/2019Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-OS-S2-2OS-64
2018/2019L - Biotechnologia medyczna 01-BI-S1-1BL-56
2018/2019L - Biotechnologia medyczna 01-BT-S1-1BT-34
2018/2019L - Biotechnologia medyczna 01-OS-S1-1OS-60
2018/2019L - IMMUNOLOGIA 0305-BF-S1-12-17
2018/2019L - Immunologia 01-BT-S2-2BT-53
2018/2019L - Immunologia 01-OS-S2-2OS-52
2019/2020Z - Immunologia 01-BI-OE-S2-2BL-34
2019/2020Z - Immunologia 01-BT-S2-2BT-53
2019/2020Z - Mikrobiologia sanitarna 01-BT-SR-S2-2BT-30
2019/2020Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BI-S2-MŻFŻ01
2019/2020Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-OS-S2-2OS-64
2019/2020L - IMMUNOLOGIA 0305-BF-S1-12-17
2019/2020L - Immunologia 01-BI-OE-S2-2BL-34
2019/2020L - Immunologia 01-BT-S2-2BT-53
2019/2020L - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BI-S2-MŻFŻ01
2019/2020L - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-OS-S2-2OS-64
2020/2021Z - Immunologia W2-S2BT19-2BT-53
2020/2021Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia W2-S2BT19-2BT-29
2020/2021L - IMMUNOLOGIA 0305-BF-S1-12-17
2020/2021L - Immunologia W2-S2BI19-2BL-34
2021/2022Z - Mikrobiologia sanitarna W2-S2BT19-2BT-30
2021/2022L - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia W2-S2BT19-2BT-29
2022/2023Z - Immunodiagnostyka W2-S2BI19-2BL-104
2022/2023Z - Immunodiagnostyka W2-S2BT19-2BT-53A
2022/2023Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia W2-S2BT19-2BT-29
2022/2023Z - Podstawy immunologii W2-S1BT19-1BT-04A
2022/2023L - Biotechnologia medyczna W2-S2BT19-2BT-59
2022/2023L - Immunologia W4-BF-S1-6-20-24
2022/2023L - Podstawy immunologii W2-S1BI19-1BL-91
2023/2024Z - Immunodiagnostyka W2-S2BI19-2BL-104
2023/2024Z - Mikrobiologia sanitarna W2-S2BT19-2BT-30
2023/2024L - Biotechnologia medyczna W2-S2BI19-2BL-35
2023/2024L - Biotechnologia medyczna W2-S2BT19-2BT-59
2023/2024L - Immunologia W4-BF-S1-6-20-24
2023/2024L - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia W2-S2BT19-2BT-29
2023/2024L - Podstawy immunologii W2-S1BI19-1BL-91
2023/2024L - Podstawy immunologii W2-S1BT19-1BT-04A
2024/2025Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia W2-S2BI19-2BL-62
2024/2025Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia W2-S2BT19-2BT-29
2024/2025L - Immunobiologia mikroorganizmów 20-SD-S3-IM
2024/2025L - Immunodiagnostyka W2-S2BT19-2BT-53A
2024/2025L - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia W2-S2BT19-2BT-29
2024/2025L - Podstawy immunologii W2-S1BI19-1BL-91
2024/2025L - Podstawy immunologii W2-S1BT19-1BT-04A
Prowadzone przedmioty
2011/2012L - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-263DM:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2), Konwersatorium (grupa 3), Konwersatorium (grupa 4), Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Laboratorium (grupa 4), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2), Wykład (grupa 3), Wykład (grupa 4)
2013/2014Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2013/2014Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-SR-S2-MZIFZ01:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2013/2014Z - Wybrane zagadnienia z mikrobiologii 01-BI-SP-WZzM:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2014/2015Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-SR-S2-MZIFZ01:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2014/2015L - Wybrane zagadnienia z mikrobiologii 01-BI-SP-WZzM:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2016/2017Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BI-S2-MŻFŻ01:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
2016/2017Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2016/2017Z - Wybrane zagadnienia z mikrobiologii 01-BI-SP-WZzM:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2016/2017Z - Żywność specjalnego przeznaczenia i żywność funkcjonalna 01-BZ-S2-ZSPF:
Konwersatorium (grupa 1)
2016/2017L - Współczesne trendy w żyweieniu człowieka 01-BZ-S2-WTWZC:
Konwersatorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 1)
2017/2018Z - Immunologia 01-BI-OE-S2-2BL-34:
Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Laboratorium (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2017/2018Z - Mikrobiologia żywności 01-BZ-S2-2BZ-17:
Konwersatorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 1)
2017/2018Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2017/2018Z - Pracownia magisterska I w Katedrze Mikrobiologii 01-BT-S2-2BT-05.MIK:
Laboratorium (grupa 1)
2017/2018L - Pracownia licencjacka II Katedry Mikrobiologii 01-BI-S1-PLII06.1:
Laboratorium (grupa 1)
2017/2018L - Pracownia magisterska II w Katedrze Mikrobiologii 01-BT-S2-2BT-06.MIK:
Laboratorium (grupa 1)
2017/2018L - Pracownia specjalizacyjna II w Katedrze Mikrobiologii 01-BT-S2-2BT-04.MIK:
Laboratorium (grupa 1)
2018/2019Z - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2018/2019Z - Pracownia licencjacka I w Katedrze Mikrobiologii 01-BT-S1-1BT-09.MIK:
Laboratorium (grupa 1)
2018/2019Z - Pracownia magisterska I w Katedrze Mikrobiologii 01-BT-S2-2BT-05.MIK:
Laboratorium (grupa 1)
2018/2019L - Immunologia 01-BT-S2-2BT-53:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2018/2019L - Pracownia licencjacka II Katedry Mikrobiologii 01-BI-S1-PLII06.1:
Laboratorium (grupa 1)
2018/2019L - Pracownia licencjacka II w Katedrze Mikrobiologii 01-BT-S1-1BT-10.MIK:
Laboratorium (grupa 1)
2018/2019L - Pracownia magisterska II w Katedrze Mikrobiologii 01-BT-S2-2BT-06.MIK:
Laboratorium (grupa 1)
2018/2019L - Pracownia specjalizacyjna II w Katedrze Mikrobiologii 01-BT-S2-2BT-04.MIK:
Laboratorium (grupa 1)
2019/2020Z - Immunologia 01-BI-OE-S2-2BL-34:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019/2020Z - Pracownia licencjacka I w Katedrze Mikrobiologii 01-BT-S1-1BT-09.MIK:
Laboratorium (grupa 1)
2019/2020L - Pracownia licencjacka II w Katedrze Mikrobiologii 01-BT-S1-1BT-10.MIK:
Laboratorium (grupa 1)
2021/2022Z - Mikrobiologia sanitarna W2-S2BT19-2BT-30:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2021/2022L - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia W2-S2BT19-2BT-29:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2023/2024Z - Mikrobiologia sanitarna W2-S2BT19-2BT-30:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/2024L - Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia W2-S2BT19-2BT-29:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/2025L - Podstawy immunologii W2-S1BT19-1BT-04A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)