Uniwersytet Ślaski w Katowicach - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia [01-BT-S2-2BT-29] semestr zimowy 2017/2018

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Katarzyna Kasperkiewicz, Mirosław Nakonieczny
9:00 Wykład, grupa 1 każdy piątek, 9:00 - 11:00 Sala B-01 (SALA WYKL.), budynek nr KT-05
Sławomir Borymski, Małgorzata Morenc
11:00 Laboratorium, grupa 2 każdy piątek, 11:00 - 14:00 Sala A-118 (LAB. BIOCH.), budynek nr KT-05
Sławomir Borymski, Małgorzata Morenc
11:00 Laboratorium, grupa 2 każdy piątek, 11:00 - 14:00 Sala sale KM, budynek nr KT-05
Sławomir Borymski, Małgorzata Morenc
11:00 Laboratorium, grupa 2 każdy piątek, 11:00 - 14:00 Sala sale KFZE, budynek nr KT-12
Katarzyna Kasperkiewicz, Małgorzata Morenc
11:00 Laboratorium, grupa 1 każdy piątek, 11:00 - 14:00 Sala A-118 (LAB. BIOCH.), budynek nr KT-05
Katarzyna Kasperkiewicz, Małgorzata Morenc
11:00 Laboratorium, grupa 1 każdy piątek, 11:00 - 14:00 Sala sale KM, budynek nr KT-05
Katarzyna Kasperkiewicz, Małgorzata Morenc
11:00 Laboratorium, grupa 1 każdy piątek, 11:00 - 14:00 Sala sale KFZE, budynek nr KT-12
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)