Wykład monograficzny: Środkowo-europejskie kuchnie regionalne jako produkt turystyczny
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | W1-TH-S1-WM17 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Wykład monograficzny: Środkowo-europejskie kuchnie regionalne jako produkt turystyczny |
Jednostka: | Wydział Humanistyczny |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
1.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Zajęcia w cyklu "semestr letni 2022/2023" (zakończony)
Okres: | 2023-02-27 - 2023-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT W
ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Wacław Gojniczek | |
Prowadzący grup: | Wacław Gojniczek | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Wykład - Zaliczenie na ocenę |
|
Sposób ustalania oceny końcowej: | Podstawą do uzyskania zaliczenia będzie krótka rozmowa na tematy przedstawione podczas wykładów. |
|
Pełny opis: |
Tematem spotkań są kuchnie regionalne w Europie Środkowej na tle dziejów jako produkt turystyczny. |
|
Uwagi: |
brak |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.