Uniwersytet Ślaski w Katowicach - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29
semestr zimowy 2017/2018
Laboratorium, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29
Zajęcia semestr zimowy 2017/2018 (2017/2018Z) (zakończony)
Laboratorium (L), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
każdy piątek, 11:00 - 14:00
sala A-118
Jagiellońska jaki jest adres?
każdy piątek, 11:00 - 14:00
sala sale KM
Jagiellońska jaki jest adres?
każdy piątek, 11:00 - 14:00
sala sale KFZE
Bankowa 9 jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 9
Limit miejsc: 12
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Katarzyna Kasperkiewicz, Małgorzata Morenc
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.