Uniwersytet Ślaski w Katowicach - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29
semestr zimowy 2018/2019
Laboratorium, grupa nr 3

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29
Zajęcia semestr zimowy 2018/2019 (2018/2019Z) (zakończony)
Laboratorium (L), grupa nr 3 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
każdy piątek, 9:00 - 12:00
sala A-118
Jagiellońska jaki jest adres?
każdy piątek, 9:00 - 12:00
sala sale KFZE
Bankowa 9 jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 12
Limit miejsc: 10
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Michał Krzyżowski, Łukasz Nicewicz, Małgorzata Pawlik
Uwagi:

3 semestr biotechnologii /studia II stopnia/ przedmioty do wyboru

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.