Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BI-S2-MŻFŻ01
semestr zimowy 2019/2020
Laboratorium,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BI-S2-MŻFŻ01 | |||||||||||||||
Zajęcia |
semestr zimowy 2019/2020 (2019/2020Z)
(zakończony)
Laboratorium (L), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||
![]() |
Terminy i miejsca: | |||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 9 | |||||||||||||||
Limit miejsc: | 8 | |||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||||
Prowadzący: | Sławomir Borymski, Łukasz Nicewicz | |||||||||||||||
Uwagi: |
3 semestr biologii /studia II stopnia/ moduły do wyboru |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.