Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia [01-BI-S2-MŻFŻ01]
semestr zimowy 2019/2020
Laboratorium,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia [01-BI-S2-MŻFŻ01] |
Zajęcia: |
semestr zimowy 2019/2020 [2019/2020Z]
(zakończony)
Laboratorium [L], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Terminy i miejsca:
|
każdy piątek, 9:45 - 13:00
sala sale KFZE Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Bankowa 9) jaki jest adres?
każdy piątek, 9:45 - 13:00
sala A-118 (LAB. BIOCH.) Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Jagiellońska 28) jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 9 |
Limit miejsc: | 8 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Sławomir Borymski, Łukasz Nicewicz |
Uwagi: |
3 semestr biologii /studia II stopnia/ moduły do wyboru |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.