Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia [01-027DM]
semestr letni 2008/2009
Konwersatorium,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia [01-027DM] |
Zajęcia: |
semestr letni 2008/2009 [2008/2009L]
(zakończony)
Konwersatorium [K], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 27 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena |
Prowadzący: | Anna Markowicz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.