Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29
Wykład (W)
semestr zimowy 2018/2019
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy czwartek, 8:30 - 10:00,
Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Bankowa 9),
sala 216 (SALA WYKL.) każdy czwartek, 8:30 - 10:00, Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Jagiellońska 28), sala B-100 (AULA) |
Katarzyna Kasperkiewicz, Mirosław Nakonieczny | 52/29 |
|
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.