Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia 01-BT-S2-2BT-29
Laboratorium (L)
semestr zimowy 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy piątek, 11:00 - 14:00,
Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Jagiellońska 28),
sala A-118 (LAB. BIOCH.) każdy piątek, 11:00 - 14:00, Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Jagiellońska 28), sala sale KM każdy piątek, 11:00 - 14:00, Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Bankowa 9), sala sale KFZE |
Małgorzata Morenc, Katarzyna Kasperkiewicz | 9/12 |
|
2 |
każdy piątek, 11:00 - 14:00,
Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Jagiellońska 28),
sala A-118 (LAB. BIOCH.) każdy piątek, 11:00 - 14:00, Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Jagiellońska 28), sala sale KM każdy piątek, 11:00 - 14:00, Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Bankowa 9), sala sale KFZE |
Małgorzata Morenc, Sławomir Borymski | 8/12 |
|
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.