Plan zajęć przedmiotu Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia [01-BT-S2-2BT-29] semestr zimowy 2017/2018
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Katarzyna Kasperkiewicz, Mirosław Nakonieczny
9:00
Wykład, grupa 1
każdy piątek, 9:00 - 11:00
Sala B-01 (SALA WYKL.), budynek nr KT-05
Sławomir Borymski, Małgorzata Morenc
11:00
Laboratorium, grupa 2
każdy piątek, 11:00 - 14:00
Sala sale KFZE, budynek nr KT-12
Sławomir Borymski, Małgorzata Morenc
11:00
Laboratorium, grupa 2
każdy piątek, 11:00 - 14:00
Sala A-118 (LAB. BIOCH.), budynek nr KT-05
Sławomir Borymski, Małgorzata Morenc
11:00
Laboratorium, grupa 2
każdy piątek, 11:00 - 14:00
Sala sale KM, budynek nr KT-05
Katarzyna Kasperkiewicz, Małgorzata Morenc
11:00
Laboratorium, grupa 1
każdy piątek, 11:00 - 14:00
Sala A-118 (LAB. BIOCH.), budynek nr KT-05
Katarzyna Kasperkiewicz, Małgorzata Morenc
11:00
Laboratorium, grupa 1
każdy piątek, 11:00 - 14:00
Sala sale KM, budynek nr KT-05
Katarzyna Kasperkiewicz, Małgorzata Morenc
11:00
Laboratorium, grupa 1
każdy piątek, 11:00 - 14:00
Sala sale KFZE, budynek nr KT-12
Legenda wykorzystanych na planie kodów budynków: