Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia [01-BT-S2-2BT-29]
semestr zimowy 2018/2019
Laboratorium,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia [01-BT-S2-2BT-29] |
Zajęcia: |
semestr zimowy 2018/2019 [2018/2019Z]
(zakończony)
Laboratorium [L], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Terminy i miejsca:
|
każdy piątek, 12:30 - 15:30
sala sale KFZE Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Bankowa 9) jaki jest adres?
każdy piątek, 12:30 - 15:30
sala A-118 (LAB. BIOCH.) Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Jagiellońska 28) jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 14 |
Limit miejsc: | 10 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Katarzyna Kasperkiewicz, Michał Krzyżowski, Łukasz Nicewicz |
Uwagi: |
3 semestr biotechnologii /studia II stopnia/ przedmioty do wyboru |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.