Plan zajęć przedmiotu Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia [W2-S2BT19-2BT-29] semestr zimowy 2020/2021
- semestr letni 2023/2024
- semestr zimowy 2022/2023
- semestr letni 2021/2022
- semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Katarzyna Kasperkiewicz, Mirosław Nakonieczny
11:30
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 11:30 - 13:00
Sala Zajęcia zdalne, budynek nr ZD
Środa
Czwartek
Piątek
Agata Nicewicz, Magdalena Noszczyńska
8:15
Laboratorium, grupa 1
każdy piątek, 8:15 - 10:30
Sala A-118 (LAB. BIOCH.), budynek nr KT-05
Agata Nicewicz, Magdalena Noszczyńska
8:15
Laboratorium, grupa 1
każdy piątek, 8:15 - 10:30
Sala 304 (SALA SEM.), budynek nr KT-12
Anna Markowicz, Kamila Wiśniewska
10:45
Laboratorium, grupa 2
każdy piątek, 10:45 - 13:00
Sala A-118 (LAB. BIOCH.), budynek nr KT-05
Anna Markowicz, Kamila Wiśniewska
10:45
Laboratorium, grupa 2
każdy piątek, 10:45 - 13:00
Sala 304 (SALA SEM.), budynek nr KT-12
Alina Kafel, Magdalena Noszczyńska
13:45
Laboratorium, grupa 3
każdy piątek, 13:45 - 16:00
Sala A-118 (LAB. BIOCH.), budynek nr KT-05
Alina Kafel, Magdalena Noszczyńska
13:45
Laboratorium, grupa 3
każdy piątek, 13:45 - 16:00
Sala 304 (SALA SEM.), budynek nr KT-12
Legenda wykorzystanych na planie kodów budynków: