Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia W2-S2BT19-2BT-29
semestr zimowy 2020/2021
Laboratorium,
grupa nr 3
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia W2-S2BT19-2BT-29 | |||||||||||||||
Zajęcia |
semestr zimowy 2020/2021 (2020/2021Z)
(zakończony)
Laboratorium (L), grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||
![]() |
Terminy i miejsca: | |||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | |||||||||||||||
Limit miejsc: | 10 | |||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||||
Prowadzący: | Alina Kafel, Magdalena Noszczyńska | |||||||||||||||
Uwagi: |
3 semestr biotechnologia (II stopnia) stacjonarne moduły do wyboru |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.