Uniwersytet Ślaski w Katowicach - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia W2-S2BT19-2BT-29
semestr zimowy 2020/2021
Laboratorium, grupa nr 3

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia W2-S2BT19-2BT-29
Zajęcia semestr zimowy 2020/2021 (2020/2021Z) (zakończony)
Laboratorium (L), grupa nr 3 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
każdy piątek, 13:45 - 16:00
sala A-118
Jagiellońska jaki jest adres?
każdy piątek, 13:45 - 16:00
sala 304
Bankowa 9 jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 10
Limit miejsc: 10
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Alina Kafel, Magdalena Noszczyńska
Uwagi:

3 semestr biotechnologia (II stopnia) stacjonarne moduły do wyboru

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.