Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia [W2-S2BT19-2BT-29]
semestr zimowy 2020/2021
Laboratorium,
grupa nr 3
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Mikrobiologia żywności i fizjologia żywienia [W2-S2BT19-2BT-29] |
Zajęcia: |
semestr zimowy 2020/2021 [2020/2021Z]
(zakończony)
Laboratorium [L], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
Terminy i miejsca:
|
każdy piątek, 13:45 - 16:00
sala A-118 (LAB. BIOCH.) Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Jagiellońska 28) jaki jest adres?
każdy piątek, 13:45 - 16:00
sala 304 (SALA SEM.) Wydział Nauk Przyrodniczych (Katowice, ul. Bankowa 9) jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 10 |
Limit miejsc: | 10 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Alina Kafel, Magdalena Noszczyńska |
Uwagi: |
3 semestr biotechnologia (II stopnia) stacjonarne moduły do wyboru |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.