Antropologia jedzenia (e-learning) (moduł fakultatywny - scieżka społeczna) [W6-AK-FSS-S2-AJ]
semestr letni 2021/2022
Konwersatorium,
grupa nr 1
Przedmiot: | Antropologia jedzenia (e-learning) (moduł fakultatywny - scieżka społeczna) [W6-AK-FSS-S2-AJ] | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
semestr letni 2021/2022 [2021/2022L]
(zakończony)
Konwersatorium [K], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Maciej Kurcz | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Uwagi: |
prof. Kurcz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Ślaski w Katowicach.